View Single Post
Staro 04.08.2013., 14:45   #1490
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Treba biti na licu mjesta utvrdjivanje sposobnosti vozaca, uopce nam netreba zakon o promilima, posto svaka osoba drugacije reagira na njega. netko je pijan od jednog netko od 8 piva...tako ovi sto vicu nepij i nevozi ja se neslazem s njima, ako popijem aperitiv uz juhu i napirim 0.20, a mladi sam vozac, kazneno me terete.
Prekršajno, ne kazneno. Barem koliko ja znam. Inače, cijeli koncept "mlađih vozača" je meni neshvatljiv i nelogičan. Imam vozačku? Onda vozim kad i kud hoću. Ostalo su fore za izbijanje love iz džepa.
Drugo, one fore sa 74 KW? Neka mi netko objasni da nije lakše zginut ili drugoga ukokat sa Swikijem GTi koji ima 74 KW na nekih 800 Kg, nego Das Pasonjom " 1 koma 9 litara diz'la To Dobro Ide" kojem treba pola dana do 100 Km/h. Nebuloza.

Gle, sa 1 promil smo svi pripiti, priznali to ili ne. To šta se osjećamo k'o da nismo i jest problem. Za 0.26 sam svojevremeno, za vrijeme vladavine vrlo nepopularnog "0P" zakona ležao 3 dana, jer nisam htio platiti 700 Kn kazne on general principle.

Neka je do 0.5, tko nije sretan s tim neka si vodi tko će ga voziti. Da sam bio pametniji, i sam bih tako napravio.