View Single Post
Staro 04.08.2013., 13:26   #1629
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor JoZ@ Pregled postova
krivo
da je odma imo naj pušku i odjelo bil bi u igri presumnjiv em bi nama (nekima igra bila prelagana)
Hvala, Joz@, sad sam napokon shvatio zašto sam '91. dobio tanđaru i par metaka. Da ne budem sumnjiv i da mi ne bude prelagano. Da se ne shvati ovo kao neka ironija ali svaki put kad uđem u neki mod sjetim se te svoje situacije. Stalker modova ima svakakvih, u nekima bi mogao i kuhačom na neprijatelja. Zato su mi i najbolji modovi od Sigeriusa i Miserya. Ima nažalost bagova ali se da i to srediti. Nedavno sam si napravio mod (kao temelj uzeo SGM 1.7, stavio AtmosFear 3, neke novitete - sad ga još provjeravam) gdje na početku imam protektu i X8, ali nije lagan jer sam poboljšao AI ostalih sudionika i nemreš se samo tako šetkarati. U dobrom modu i da imaš i najbolju opremu ako se budeš kretao kao Rambo, nećeš daleko. Jedino što u igri, za razliku od stvarnosti, imaš quick save i load pa si opet živ. Nadam se da sve ovo nije netko krivo shvatio ( kao ''matori pametuje). Vraćam se u Zonu, a ako netko nešto zatreba neki stalker će me već obavijestiti.
Bakica47 je offline   Reply With Quote