View Single Post
Staro 04.08.2013., 12:35   #1478
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
thnx, planirao sam poslat nekakvu zalbu, u kojoj bi napisao da mi je ovo prvi prometni prekrsaj, da sam svjestan da sam pocinio prekrsaj ali sam bio uvjeren da nisam u alkoholiziranom stanju (rekao sam da sam popio 1L pive cijelo vecer ) te da mogu upravljat vozilom bez problema...

Ono sto me najvise brine je sto pise zastitna mjera zabrane upravljanja mot. vozilom u trajanju od 6mj. Sta, stvarno ce mi uzet dozvolu na pola godine zbog ovoga?
Zaboga. Ovako se zalbe ne pisu. U zalbi moras srati da si svjestan pogreske, da se kajes, da se to nece ponoviti, itd, itd. Onda mozda nesto i prodje.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Stvarno mi se želudac diže kad čitam ovakve postove. Budi sretan što živiš u ovakvoj banana državi pa će ti samo lupiti 6 mjeseci bez vozačke. U svakoj imalo normalnoj državi ideš na par dana momentalno u zatvor, čeka te barem 5000 kn kazne i suspenzija od 6 mjeseci.

Ti bi se još žalio na ovo. Daj se pokrij po glavi i budi sretan što nitko nije stradao.
Meni se dize zeludac od ovakvih moralizatora i podrzavatelja policijske drzave.

0.76 promila, stvarno je bio pijan. Cudi da me je uopce uspio pokrenuti auto koliko je pijan bio. Vjerojatno nije ni znao kako se zove.
nex je offline   Reply With Quote