View Single Post
Staro 03.08.2013., 12:03   #2245
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Enter Sandman Pregled postova
Hvala na preporukama.
Priča ide ovako:
odlučio se za yarvika, dođem po njega, dođem doma upalim kad ono bijeli ekran...sutradan ga odnesem na reklamaciju.
Isti dan uzimam drugi palim ga i sve 5. No nakon 2h tablet se 2 puta smrzne i bez reseta ništa. Dodatno na smrzavanje idu ogrebotine sa strane konektora te zijevanje plastike na jednom rubu.
Reklamiram ponovno i odustajem od yarvika.
Tražim 9.7 ultra duo jer je najbliže bio po cijeni i perf. (isprobao ga u dućanu i 6 koplja bolja izrada od yarvika)
No nijedan dućan ga nema kao ni uvoznik, bit će da se povlači..

Na kraju balade mislim da ću se odlučiti za web shoping i to za pipo m9. Pa što bude bude.
Eto možda sam nekome pomogao, barem oko yarvika .
malo sam iznenađen sa yarvikom? ja sam vidio i neko vrijeme se "upoznavao" sa dvije xente i nikakvih problema sa njima. a sad, te ogrbotine, to je ili paljen u trgovni ili je nekakav refurbished model. ali, nikako ne može biti vezano sa softverom.

žao mi je. ali, ne bih ni preporučio da ih nisam osobno vidio.
a za pipo, m8 ti uskoro dolazi u čipoteku. a ako budeš uzimao izvana, pazi prilikom narudžbe da dobro pogledaju koji strujni adapter ti daju! jedno vrijeme su davali 9V umjesto 5V. i ljudima su masovno krepavali tableti. pa sad ispada da sva ona priča o bateijama i blokiranju ide na račun krivih adaptera.
viking.software je offline   Reply With Quote