View Single Post
Staro 02.08.2013., 22:18   #2243
Enter Sandman
dark paradise
Moj komp

Enter Sandman's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
acer a1 ti je 7.9". što je malo daleko od 10" koliko tražiš. 10" prestigia bih osobno preskočio. ako da prestigio, onda radije 9.7" model.
izvana - kinez? pipo, onda, ainol... svi ti oni imaju garanciju, samo je pitanje kako ju iskoristiti. slanje u kinu, čekanje, slanje iz kine, još malo čekanja... pa barem 3-4 mjeseca bez tableta. no, nitko ne kaže da će ti uopće trebati. vidi si malo pipo m1 u čipoteci (ako ih imaju) ili ga uzmeš vani, a servisiraš kod njih. može i tako.

ili nešto malo podignuti budžet, pa uzmeš samsunga p5110 ili u trgovini ili na njuškalu, za kakvih 1900-2100kn, pa si na miru. imaš nešto stariji model, ali je i kupljen kod nas zbog garancije i neće patiti od grešaka koje imaju kinezi. jedino ako ne "briješ" na gigaherce i brojke, pa će ti njegovi rezultati u testovima biti slabi. u tom slučaju, tegra3 (ili 4, za koji mjesec) ili rokchip 3188 ili exynos 4412. a to već ima i nešto višu cijenu.

ili pak za još manje od 1500kn uzmeš nešto ovakvo: http://www.centro.hr/detalji_proizvo...93C3C3D29.aspx

imho bolji izbor od vivaxa, ako ništa drugo onda zato što yarvik ima službene stranice, forume, updatee firmvera itd. ne znam kako to ide kod vivaxa. do sada-nikako.
Hvala na preporukama.
Priča ide ovako:
odlučio se za yarvika, dođem po njega, dođem doma upalim kad ono bijeli ekran...sutradan ga odnesem na reklamaciju.
Isti dan uzimam drugi palim ga i sve 5. No nakon 2h tablet se 2 puta smrzne i bez reseta ništa. Dodatno na smrzavanje idu ogrebotine sa strane konektora te zijevanje plastike na jednom rubu.
Reklamiram ponovno i odustajem od yarvika.
Tražim 9.7 ultra duo jer je najbliže bio po cijeni i perf. (isprobao ga u dućanu i 6 koplja bolja izrada od yarvika)
No nijedan dućan ga nema kao ni uvoznik, bit će da se povlači..

Na kraju balade mislim da ću se odlučiti za web shoping i to za pipo m9. Pa što bude bude.
Eto možda sam nekome pomogao, barem oko yarvika .
Enter Sandman je offline   Reply With Quote