View Single Post
Staro 02.08.2013., 19:37   #4523
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor HAL 9001 Pregled postova
Posjedujem U8650, nikada nije rootan, nezahtjevni sam korisnik. Jučer sam ga išao restartati i pri ponovnom podizanju sistema zapne na djelu koji prikazuje Huawei logo i tako vrti taj logo u nedogled.

Pokušao sam sa onih par kombinacija za recovery mode, Huawei Original firmware restoring, ali ništa nije dalo rezultata. Zanima me da li netko ima ideju što bih još mogao napraviti prije nego li ga odnesem na reklamaciju, jer je još pod jamstvom. Hvala
Da se ne zezas puno,posto nisi radio root ni stavljao custom romove,recovery najbolje odnesi ga odmah na reklamaciju i gotovo,jer sad da bilo sta radis pa ne uspije ti opet na kraju moras na servis ali onda je problem ako nesto nadju da im se ne svidja eto ti brige nece priznati garanciju i ti si na gubitku,ima tu raznih varijanti sta i kako da pokusas ali prijateljski ti kazem bez rizika i briga posto ti je sve tvornicki nosi njima i gotovo,oni ce vejrovatno uraditi hard reset ubaciti ponovo official rom i ako ne profunkcionse morace i dalje raditi dok mob ne dovedu u normalno stanje!POZZ TEBI
Gongy je offline   Reply With Quote