View Single Post
Staro 02.08.2013., 13:41   #8
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Naravno, stavio sam win7 64bit na laptop, ali kako nije odmah prepoznao mrežnu karticu morao sam skinut driver za nju da se mogu spojit na net i skinut ostale drivere. Komp u neposrednoj blizi je imao win7 32 i sa njim nisam mogao skinut mrežni driver za win7 64. Čemu takve komplikacije?
Kako ne bi mogao skinuti!??! Rekoh ti da je do tebe, ja sam sad na poslu na 32bit 7ici i mogu normalno skinuti koji god driver, bilo za 7icu ili 8icu.

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
I molim gospodu koja govori da sam laik/noob neka pogleda listu network drivera
Postoje vise verzija (dell 1703/1705 wifi+bt, intel wifi driver, dell wifi+bt, intel bt itd..) a u "opisu" sve copy/paste uglavnom ja nisam uspio skuzit koji meni driver treba
Pa provjeriš po hardware id-u u device manageru koja je mrežna unutra i taj driver skineš, pa to su osnove.... (a koliko vidim, mrežna je jedna jedina, dakle žično si se mogao odmah spojit na net, a bežičnih imaju 3 varijante, što rekoh već, vidiš po hw id-u za 15 sec posla, to ti je netko već i napisao btw).