Onda ubuduće kupujem samo @ Links ili u nekom sličnom dućanu gdje ne kompliciraju i tjeraju kupce od sebe zbog ništavnih stvari. Ovako si moram razbucati 2 slobodna dana da (možda) sredim reklamaciju pišljivog USB-a. Super mi je taj stav gdje im je osoba koja je baš kod njih (kraj 99 drugih dućana) odlučila potrošiti svoj novac odmah u startu potencijalno sve najgore dok se ne dokaže suprotno i to samo zbog tog što na mjesto kupnje vraća neispravnu stvar. Kao osobu koja poštenje cijeni iznad svega takav me pristup užasno vrijeđa, ali nažalost ih i razumijem, jer smo zbog oportunistički nastrojenih neodgojenih kretena svi mi ostali za trgovce potencijalna govna od ljudi.
Ako netko zna kako da napravim diagnostiku USB-a mogu im ja to odraditi na vlastitom laptopu u dućanu ispred face od dežurnog djelatnika, no nemam namjeru hodočastiti tamo dva ili više puta, jer mi vrijeme i novac koje bi na takvu aktivnost potrošio vrijede mnogo više nego taj šugavi neispravni stick.
Zadovoljan kupac je njima očito nebitan, ali to je samo zato što nisu dovoljno svjesni koliko jedan takav (ako se zainati) može biti snažna antireklama i gotovo sam siguran da ću im širenjem svog divnog iskustva u par mjeseci izbiti iz ruku puno više para nego što taj stick vrijedi, a ljudi koje ću kontaktirati će biti toliko dobri da prošire "ljubaznost prema kupcu" koja vlada @ Protis na sve svoje prijatelje i poznanike.
Ionako su sad cijene svugdje podjednake i drugi dućani će s oduševljenjem prihvatiti naš novac, jer neki ljudi kupuju stvari tog tipa kroz cijeli život tamo gdje im ne rade komplikacije oko sitnica i malo po malo skupi se lijepa zarada koju Protis nažalost neće vidjeti na svojim računima.
Život je prekratak da bi ikada više kupovao @ PROTIS, jer uz novac potrošen kod njih u slučaju komplikacija moram potrošiti i dio svog života da istjerujem pravdu, a to mi ne pada na pamet, jer više nisam balonja koji je po ljeti na praznicima i previše poštujem sebe i svoje slobodno vrijeme da bi se spuštao na taj nivo.
Ili sam gospodin kupac ili nisam kupac. Trećeg nema.