Na moju preporuku, dotična osoba je kupila Dell 15R 5521, prilikom odabira laptopa nisam bio oprezan i tako je taj del dosao bez windowsa i samim tim i drivera za windowse.
Na kraju sam sa instalirao windowse i tu nastaje problem, driveri. Dell ima neobjašnjivo retardiran sistem sa driverima, trazi instalaciju nekog svog softvera za skidanje drivera, u protivnom je brzina downolada 10kbps, ne postoji mogućnost skidanja drivera za druge operativne sisteme (znači imam win7 64 na kompu i hocu na tom kompu skinuti drivere za win7 32, ne mogu), onda najednom mi je cijela dellova stranica prestala radit u firefoxu i uglavnom 100 problema koje nikad ne bi očekivao od jednog Della.
Skidanje drivera je isto muka isusova, po 5-6 verzija istog drivera, različitog naziva, nigdje ne pise u čemu je razlika, uglavnom napatio sam se dok sam instalirao sve drivere, a na kraju vise nisam znao koji sam drivere stavio i koji rade a koji ne
Pa me zanima jel ima mozda netko original dvd sa driverima za ovaj(ili sličan) laptop? To mi treba iz razloga sto ta osoba nije u stanju provest cijelo popodne na
www.dell.com i traziti odgovarajuce drivere, nego bi volje sve to imat na dvd-u i ako bude potrebe driver jednostavno reinstalirati sam dvd-a.
Nadam se da ovim pitanjem ne kršim neka pravila foruma.
BTW, toliko sam se razočarao u dell, da od njih vise nebi kupio ili nekome preporučio ni jebeni probirštift
Hvala i LP