View Single Post
Staro 01.08.2013., 22:05   #161
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
znam da si nuthugger al ne bute daleko dogurali ak brijete da je ovo igra...gledam interview sa ekipom u poluvremenu briju da igraju sa manutd..ne sa ctiy..nevjreojatno...upali si RTL ak imas

p.s. vise me jebu ovi nesposobni hajdukovci od bayerna...nevjerojatno..da se mene pita ne bi pustil nikog da nas sramoti
ja nisam ni rekao da će bayern ovak daleko dogurat

ni meni se ovo ne sviđa

stavlja martineza na stopera umjesto na šesticu gdje je prošle godine sa Schweinsteigerom odigrao sezonu snova, a Martinez nemože odigrat stopera (bar ne dobro poput Boatenga/Dantea) i onda Martinez skrivi i gol

igra bez klasičnog napadača

ima tu hrpa stvari koja se ni meni ne sviđa, ali jebiga, ako ne osvoji ništa letjet će i gotovo

gledam ja tekmu bez brige
što se tiće ovog sa Unitedom

koliko god to suludo zvučalo, rekao bih da ovakav City osvaja EPL prije nego MUFC

imaju dovoljno široku klupu, a uz to i dovoljno kvalitetnu (pogotovo uz nova pojačanja - Jovetić, Negredo, Navas, Fernandinho i naravno najbitnije pojačanje - dobar trener - Pelle) da osiguraju naslov prvaka, kadar im je već i prije bio dobar, samo je trener (Mancini) bio sranje

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline