View Single Post
Staro 01.08.2013., 19:17   #3053
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Primjer lošeg dizajna uređaja. Mogli su ga složit da se može otvorit i zamijenit baterija (bilo koji iPhone od četvorke na dalje - zamijeniš mu bateriju u par minuta - čak ne mora ni iPhone bit primjer, uzmi bilo koji mob). I zbog toga su žrtvovali fastcharge, nešto što će bilo koji korisnik prije primjetit nego da je mikrometar deblji ili da ima dva šarafa. A tak i tak im ova "no gap" filozofija nema smisla kad su mi kroz ruke prošla četiri potpuno nova uređaja i niti jedan nije napravljen onako kako treba. Ili mu metalni poklopci zijevaju ili nisu poravnati sa ekranom i plastikom ili je oštećen iz tvornice.

Nedovoljno dobro za uređaj koji košta od 3500kn na dalje.

Cijela autoindustrija se ne buni na fastcharge, a sad je HTC jedini odlučio sprčkat mobitel radi toga.

Ili krivo tražim ili ne mogu pronaći konkretne brojeve koliko fastcharging utječe na veličinu i kapacitet baterijskih ćelija koje se koriste u mobilnim uređajima.

I CyanogenMod i "stock" Google Play Edition ROM mi daje priblizno isto trošenje baterije. 3G ga ubije samo tako. Pogotovo kad se procesor zagrije, onda je gotovo. S tim da CM ima puno previše bugova, a sa GE ROMom mi WIFI krepne svako malo, tj. uspori na max 3mbit i kamera ne valja. Izgubio sam živce i prodao ga dalje.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 01.08.2013. u 19:25.
IcyTexx je offline