View Single Post
Staro 01.08.2013., 15:28   #1885
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Dakle, stigla konfiguracija.
Neka tehnicka zapazanja su u Haswell temi, ovdje samo stvari vezane uz kupovinu.
Momci iz ADM-a su dosta dobro odradili posao i da mi nisu krivo montirali hladnjak ocjena bi bila cista petica. Ovako 4. Posto mi je radno racunalo za ured narucio sam da ga sastave i instaliraju windowse tako da comp moze odmah u pogon.
S napajanjem (cx430) nema nikakvih problema.
Bojao sam se da ce comp biti neuredno slozen sto sam do sad dozivio vise puta od raznih shopova pa i od ovog u kojem vecina vas slaze konfiguracije (u Futuri su mi i RAM stavili u single channel). Na moje iznenadjenje comp je sastavljen odlicno, cable managment je i bolji nego sto ovo kuciste (Z5+) omogucava. Kucistem sam takodjer veoma ugodno iznenadjen. Za lovu (390kn) sam ocekivao nesto dosta gore od ovoga.

A da ne bi sve bilo tako sjajno i bajno pobrinili su se kad su montirali hladnjak. Pa, hebem mu misha, ocito da je ovaj hladnjak (Mugen 4) puno lakse montirati nepravilno, ali to nije posao. Sad sam ja, umjesto pali-vozi, morao rastavljati kutiju demontirati hladnjak, okrenuti nosace pravilno i ponovo montirati. I zasto se razbacujete pastom?? Ovo kako ste je vi stavili je previse.
Ali nisam ljut jer je cable managment u racunalu tako dobro napravljen da me odusevilo i ne bi ni ja bolje zato fail sa hladnjakom oprastam.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Photo 5.jpg‎
Views:	346
Size:	294.9 kB
ID:	12258   Click image for larger version

Name:	Photo 4.jpg‎
Views:	311
Size:	288.2 kB
ID:	12259   Click image for larger version

Name:	Photo 3.jpg‎
Views:	310