View Single Post
Staro 05.07.2005., 15:24   #6
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Re: Meni neš nije jasno

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Sa BUGove stranice:

Britanski hacker koji je u Xboxove ugrađivao 200-gigabajtne diskove kažnjen globom od 750 funti i sa 140 sati "društveno korisnog" rada.

Mislim ne piše pozadine priče, ali ko je tu lud ako je samo zato???
Ja sam kupio ili neko je kupio XBOX i ako ja ili lik želi/m i plati/m mi/nekom da se posere/m u njega šta koga to briga. Komad HW je M O J E ! ! ! vlasništvo (nečije) i radi/m sa njim Š T A Ž E L I M !!!
Pa to je ko da te BMW pošalje u zatvor jer si si ugradio Multilock, promjenio felge i uzeo bolji CD/MP3 player ???
"Neimenovani mladac je za popriličnu cijenu od 380 funti prodavao prerađene Xboxove s ugrađenim 200-gigabajtnim diskovima na koje bi stavio i 80 igara – "gešenk". Za ovu je praksu doznala ELSPA (Electronic & Leisure Software Publishers Association), te ga odmah prijavila policiji. Kako je u Velikoj Britaniji od prošle godine ilegalno modificirati konzole, vrlo brzo je uslijedila i odgovarajuća kazna.

Zanimljivo je da se u presudi nigdje ne spominje stavljanje navodnih 80 igara na disk, već se kao krimen navodi samo prerada konzole."

A valjda je bilo i ovih 80-ak igara isto u igri-samo su zaboravili napisati u presudi.

Te igre dođu bar kakvih 3-4 somića €.

Bit će da je do toga.
Jelc je online   Reply With Quote