View Single Post
Staro 01.08.2013., 09:46   #492
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
Laptop je novi naručen prije 2 tjedna,bojler i kompletno kupatilo je razbijeno do temelja i renovirano od novih cijevi,bojlera,pločica,...kupatilo nema ni godinu dana smrdi još sve po novome Hladnjak je star godinu dana novo isto a da stvar bude gora otac mi živi od bojlera i sličnih stvari i 100% nije greška u njima,zvao sam sad elektrometal osijek pa ćemo vidjeti što kažu ljudi. jedino što je staro u stanu je ona glupost sa osiguračima i brojilo pored stana :S Tv isto nov,...neznam :S pokušati ću idućih 5 dana očitavati brojila u 10 ujuro pa ćemo vidjeti,...ne vjerujem da mi hep krade struju prije bih rekao jedan od susjeda...

dali postoji nekakav uređaj koji se može priključiti na utičnicu pa onda iz njega u uređaj koji bih mi očitavao trenutu potrošnju ili nešto slično ?
Ako zanemarimo da ti netko krade struju, možda je problem u samom brojilu? Da li je dotrajalo....pokvareno.....??? Mogao bi pozvati ljude iz HEP-a da to provjere. Nema logike da ne znam kakav uređaj koristiš (osim klime 24/7, a i ona bi trebala biti cca 6-7 KW da bi ti povećala račun za 250-300 kn više)) da ti struja bude tolika. Nisam pametan više...