View Single Post
Staro 01.08.2013., 08:56   #485
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
HEP - previsoka struja

Evo ovako Zadnje dvije godine plaćam račune mjesečne za struju od 550 - 600 kn u trosobnom stanu u kojem radi 1 televizor samo navečer,bojler navečer samo,perilica se pali preko dana jednom i jednom navečer i laptop radi u mojoj sobi, i jedan hladnjak.To su sve uređaji koji rade u stanu sve žarulje su štedne.
Zvao sam HEP gdje su mi rekli da je normalno da u stanu imam režije 600 kn, a okolo kuće i stanovi veći od moga imaju režija od 180 do 300 kn.Zatražio sam promjenu brojila ili da mi netko od hep tehničara dođe provjeriti rekli su mi da oni to nerade i da zovem privatnog električara....neznam što da radim zato što ću prolupati gasim sve živo i neživo pazim na tu retardiranu struju kao manijak i OPET su mi računi iznova i iznova 500 - 600 kn.ovi u HEP-u me nežele ni saslušati kako treba,okolo svi neke priče imaju i neznam što da radim pa tražim bilo kakvu pomoć savjet...hvala
očitanje brojila danas mi je :
40412
233792

najviše me uplašilo zato što mi je nekolica rekla da mi netko krade struju a volio bih znati kako to provjeriti ili slično da znam koga točno odležati
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote