Super koncert, cijela setlista fantastična, scenografija odlična, ali imam primjedbu na ozvučenje. Antrax je zvučao dosta loše i s obzirom da ih inače ne slušam, sve mi je zvučalo kao da slušam black metal na prvom MP3 telefonu izbačenom na tržište preko razglasa.....samo krčanje. Maideni su bili nešto bolji, no činilo mi se kad da su se visoke frekvencije (solaže i vokal) dosta slabo čule. Bio sam u fanpitu. vjerujem da su oni koji ne znaju baš sve pjesme napamet imali dosta problema sa shvaćanjem što se pjeva i kako se svira.
U usporedbi sa Splitom ozvučenje mi je bilo lošije (isto sam bio u fanpitu i tamo je bilo ok, iako znam da ljudi na tribinama nisu baš bili zadovoljni), ali koncert bolji. Sve u svemu, nije mi žao niti jedne lipe. Čak sam razmišljao da se probijem do prvog reda headbangera, ali kada sam nakon svake pjesme vidio po barem jednu grupu ljudi kako odlazi od tamo, znao sam da ću umrijeti od sparine, pa sam išao na taktiku "hold your ground" a moj lega na "you shall not pass"