Citiraj:
Autor Rade0n
I kako će to tebe zadovoljit? Najbolje da im odeš preko noći zapalit trgovinu, onako, iz đira.
Ako imaš problema s njihovim poslovanjem jednostavno više tamo ne kupuješ, a svoje novce ostaviš u drugoj trgovini i riješen problem.
Opće je poznato da niske cijene i kvalitetna usluga ne idu zajedno, a vi slobodno trčite za niskim cijenama i dalje.
|
Nasa bi neki unutarnji mir
Nemogu tamo vise nekupovat jer san in vec ostavija novce, pa ako mi vrate novce viruj mi necu tamo vise kupovat, a dok su mi novci i komponente u njih naravno da san vezan za njih jer ipak nisan pijani miljuner.
Uglavnom nekim cudon san ih uspija dobit i nekin cudon javija se momak koji je djelova skorz ok i susretljivo i necete virovat odrza je rijec, a ric je bila da ce me kontaktirat pa makar nakon radnog vrimena da mi kaze novosti (zva me oko 21:30). Kontaktira je voditelja i ponudili su mi novu plocu na sta san ja samo predlozija ako je kako moguce jel postoji mogucnost da mi vrate novce jer nedaj boze da opet sta rikne neporlazi mi se opet sve isponova.
Uglavnom sutra ce me popodne oko 4 ure navodno kontaktirat voditelj pa cemo vidit sta ce predlozit.
Stvarno momku svaka cast mislin da se zove Ivan.
Samo da napomenem do sad sam in ostavlja moje podatke bar 4 puta na sta me nitko nije kontaktira.