View Single Post
Staro 31.07.2013., 16:23   #3863
azure
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor sibica Pregled postova
Par godina sam na Optimi i bio sam zadovoljan. Za otprilike pola godine ističe mi ugovor i baš ne bi želio mijenjati operatera. Malo sam se raspitivao kod drugih i imam samo opciju t-coma,a ne živim baš u nekoj zabiti (Crikvenica). Jedino t-com i optima kod mene daju uslugu na svojoj mreži, kod drugih (Vip, H1, Iskon i sl.) bi mogao napraviti prelazak, ali tek nakon što kod t-coma uvedem telefonsku liniju i to platim 500-600 kn ili koliko već. Dakle, pušing kako god okreneš
Ne vidim razlog zašto svi misle da će Optima nestati, samo će se vlasnička struktura pomjeriti ali i dalje iste cjene i uvjeti, i dalje ponuda niža od ostalih operatera etc..

Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Ja sam se nedavno preselio u novi stan i naručio tel. liniju, naravno od T-Com koju ću morati platiti 650 kn. Prošli tjedan sam razgovarao sa Optimom i oni su mi rekli uredno isporučiti TV+Internet. Ponudili su mi paket koji mi najviše odgovara s također cijenom koja mi odgovara.

Hoće li ili neće ispoštovati svoj dio nakon što potpišem s njima, što se na kraju događa s njima? Na telefonu nisu ništa rekli, nego sve uredno... Nalazim se u Rijeci.
Svaki ugovor se poštuje a na telefonu ti ne može neki student reći što se događa, kako ja vidim situaciju sve i dalje bude ok bez problema.
azure je offline   Reply With Quote