mrakača, sa ovim driverima mi opče ni na trenutak ne zašteka TSW to sam igram pa jedino i za to znam kak se ponaša, naravno v sync na adaptive i kolko sam uspio primjetit u ovih pol sata igranja manje se zagrijava grafe i tiše su podosta od prethodnih beta drajvera, sam da još to ispeglaju više do finala, ugl. jako zadovoljan

.
kad ulovim cca 2-3 čuke vremena budem ih onda istestirao dokraja pa budem znao mnogo više, al pretpostavljam da nebudu nešto značajno temperasture porasle.
ps. nisam mjerio ni u prethodnima temperature ni u ovima, al čujem ventovi se jako jako slabije čuju, pa pretpostavljam da se i manje grijem jer imam u afterburneru uključen profil temp-vent.
edit: jel ko probao na ovim drajverima oc-at, moje dve 660 non ti idu core clock +70 ,mem clock na +420 i power na 119%, možda bi i bi i više, idem probat igrat sad, na onim prijašnjim je išlo na +25 i +250 posle toga bi se drajveri kršili.
u vezi grijanja nakon duljeg igranja su tu negdije po buci, a i temp. je tu negdije, sad me zanima dal bude igranje ovaj oc izdržao.
edit2: ruše se, al dobro vrti sve i bez oc-a, tak da mi svejedno, sam sam htel videt jel to granica.