Kupih laptop SAMSUNG 300E5Z-S02HR, ova osnovna garancija istekla prije 10etak dana... Produženo jamstvo nastupa odma, u međuvremenu mi je ekran puka, jamstvo to jasno ne pokriva no začudo ne pokriva ni troškove prijevoza u produženom jamstvu do jednog jedinog servisa u Zg. Nemaju niti jedan drugi ovlašteni servis u RH. 10 dana sam ih pokušava dobit na telefon da bi konačno nazva direktora u firmi preko broja kojeg sam naša na Googleu i dobia info da su se preselili na novu lokaciju te da zbog toga linije ne rade... Dobro razumijem, no ja nemogu čekat odgovor imate li ili nemate ekran za zaminit 2 tjedna.
Na kraju sam u zaminia ekran u servisu ode jer čekat njih vjerojatno još misec dana minimum da mi laptop poprave teško...
Cijena servisa u Zg: cijena ekrana 1200kn, cijena ruku 150kn, prepostavljam još troškovi puta oko 150kn, znači ukupno oko 1500kn...
Cijena servisa ode: 750kn...
System one d.o.o.
http://hr.s1see.com/
Brojevi na koje ih možete dobit ukoliko ih trebate
01/3691282
099/6590991
01/6040810
Laptop je zadovoljavajući, u njemu je još SSD i 8 GB RAMa tako da sve runna smooth. Osobno me nervira što nisam moga bootat sa DVDa kad mi je ekran puka jer VGAout ne podržava prikaz iz nekog razloga inicijalizaciju BIOSa....
Sustav nisam moga bootat jer sam resizea particije na Windows 8 i partition table mi se poremetia...