Pa da pocnemo sa trolanjem i spamanjem

Osobno Amoled prije Lcd-a, cisto sa moga gledista, puno i previse konzumiram multimedije na mobu , gdje mislim da ipak amoled ima prednost, donedavno im se predbacivalo dosta nizak ppi, no zadnjim inacicama su dostigli cifre preko 400ppi uz rame lcd-u...
Uglavnom previse je faktora u igri da bi se moglo jednu vrstu tehnologije stavit ispred druge, previse se stvari prelama preko same rezolucije, matrice koja se koristi, velicine ekrana koji mozda igra jos i najvecu ulogu laicima...
Osobno sto je mene smetalo kod LCD-a je pozadinsko osvjetljenje, u mraku koliko god gledao neki video materijal neovisno filmic na YT ili film umara oci daleko vise nego amoled jos jedan banalni primjer kako u mome slucaju LCD gubi bitku je recimo gledanje filmica u uvijetima jaceg danjeg svjetla ili jednostavno vani dosta gubi na kontrastu, pogotovo ako se gleda neki tamniji video zapis, neovisno na koliko stavio brightness nikad nisam bio osobno zadovoljan, trazio hlad, kut gledanja itd...
No opet na HTC One X-u su popravili sa forom zero gap izmedju ekrana i samoga stakla...
Dok negativu su amoledu lijepili nedavno nizak ppi, i sto raspale boje da oci krvave te nizi brightnes sveukupno...
Osobno u svim drugim situacijama koristeci, galaxy s2, Htc one X, LG X4, Desire stari, nesto sitno galaxy s3 je nevazno, za citanje mailova, surfanje i ostalih svakodnevnih stvari obje su tehnolohgije dosle skoro do maksimuma i rijetko tko vise moze napraviti glupost tipa sony sa tft matricom koja opet i nije toliko losa tj nemam nista protiv manjeg kuta gledanja, dapace bolje mi je da svako malo netko nezvirka sto ja prckam po mobu..
Ali gledanje filmova na S2 i S3 te opcenito video materijale po meni su jos uvijek sa Amoled tehnologijom koplje ispred LCD-a...