Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 30.07.2013., 00:08   #6192
fedaykin
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
da ali, automatski se mjenjaju cijene i GMAH proporcionalno sa RMAH, pa to je jasno.
Tako da se za tebe ništa ne mijenja.
Samo ćeš prodavat "skuplje" - kupovat "skuplje".
Trebalo je razbit hiper-inflaciju "preprodavača golda" i sulude cijene, amuleta po 20 bil i slično. Logično je da itemi dobe na vrijednosti.
Recimo, IMK chest će umjesto sadašnjih 700k biti 7 bil golda, karikiram.
Neko će reći "pa ok, ali što se mjenja, samo se dodaje puno "nula" iza sadašnjih cifri..?"
Pa mjenja se jer je ovim desetkovano "crno tržište". Još kad srede botanje do kraja to je to.

Ti nešto previše karikiraš
Ovime će se razbit hiperinflacija? Jok, ovom potezu je jedini cilj navući nove ljude da kad krenu igrat da odu ne na GAH nego na RMAH, kupe fino jeftine golde i iteme i igraju i gaze, i to je to. Onaj omanji ljudi koji ne koristi RMAH će se patit' i igrat kao da je single player s obveznom online konekcijom.
10e za ekipu koja je dosad davala 100ak eura po itemu je kikiriki. A da vidim koliko nekom treba da skupi 2b golda kroz igru bez većih dropova. Mislim da ispod 1000h nema fakin šanse.
Dakle, tu ostaje jedino fliping itema za prvu zaradu. A i to je limitirano jer je cap na bid i dalje 2b. Presotaje čekat dobre iteme na 2b bid i bo i resell na RMAH.
Kao što kaže De5tr0yer, sad smo svi popili takvu šamarčinu da je to čudo jedno a objašnjenje im je jadno da ne može jadnije jer sad je ingame 500m golda bila 12.5e a kod gold sellera oko 10e. A oni drže korak s kim? konkurencijom? svašta, pa nek budu frajeri i naprave što su najavljivali od starta, online konekcija je tu da između ostalog se i spriječi botove :P
Sad debelo dumpaju kineze. A sumnjam da to rade sve radi "igrača" više radi svoje guzice jer 30% na RMAHu ide njima, ili 1 € + 15% . I tu se vrti lova. Sad će i selleri svejedno spustit svoje jer sumnjam da su sve zalihe potrošili
Još samo čekam da naprave neki in-game store di će se moći kupovat paragon leveli ili bočice za experience i tako te kozmetičke fore
Baš su super

Baš sam se sjetio odgovarajuće slike, sada pogotovo, evo linka

Zadnje izmijenjeno od: fedaykin. 30.07.2013. u 00:18. Razlog: funny pic :)
fedaykin je offline   Reply With Quote