Citiraj:
Autor d0magoj_OS
opet me ljudi znaju bolje nego ja sam  
znaš ovaj,....ja sam kupio psa da mi bude član obitelji i prijatelj,ne da ga vodim kao ukras na izložbe sa papirima,da ga držim u boxu,udaram....staffordi su agresivni  XD XD prije 3 dana odrasli dečko ( 3 godine ) stafford se šeta bez povoca,nisam ga nikad vidio,počeo trčati prema njemu i kad sma došao blizu pas se bacio na pod i počeo igrati,....toliko o agresivnom psu,..pas postane agresivan kada je vlasnik agresivan i svi ovi papiri i pravila neće nikome ništa pomoći kada će uvijek biti debila koji uzimaju pse kako im se prdne...a bez brige,protekle 4 godine sanjam o psu,čitam o dresuri i pripremam se,jedino što neznam je oko veterinara ali to ni nemoram znati više kada mi je vetosan sve lijepo objasnio 
|
Ak si normalan i ak uzems pesa od normalnog ugajivaca koji ti ni nebu dal pesa ak vidi da nisi normalan, nebu nikakvih problema. Jasno trebas se pripremit za takvog pesa. Nebus ga mogal pustat cesto s lajne ko druge, ljudi ih se boje pa tu sranja, mora se odgojit sa malo cvrscom rukom i jos par sitnica i nema problema. Moj prvi pes je bil Bull Terrier i znal sam jako dobro da to nije Labrador, tak sam se ponasal i nikad problema, osim par nesretnih slucajeva s drugim pesima ali nist ozbiljno.
Meni su Stafordi fora ali su preozbiljni i pre macho. Kod Pitova se moze dobit svasta. Bulici su budale uglavnom, u nekom smijesnom smislu i to im je glavana osobina. Svima je zajednicka urodena borbenost i svi idu do kraja, nema pustanja dok drugi dise. To je jedina razika u odn. na druge pese i to treba imat na umu stalno i odgajat pesa od malih nogu da se to nikad ne pojavi. Za ljude nema problema, cak bi rekao i manje nego puno razvikanih kucnih pesa. Zadnjih godine nema vise ni agresivnosti prema drugim pesima jer su selekcija i uzgoj napravili svoje ali to je uvijek negdje pristuno u pesu samo treba radit na tome da se ne pojavi.
Btw uzmi Bull Terriera ak hoce takvog pesa. Prouci pasminu, skupi lovu i kupi si. Koliko su tvrdoglavi, toliko i jos vise ce te nasmijat a opet imas pesa za kojeg se ne moras bojat da bu ga bicikl pregazil na smrt i sl..