ma nema ničega negativnoga

samo poludim kada netko kaže da neke pasmine su po prirodi agresivne -_- vjeruj meni pas ne može biti u boljim rukama nego što je sad a što se tiče dresure redovno googlam,savjetujem se sa veterinarima i kolegama sa odraslim psima,tražim pomoć od uzgajivača stafforda,...doist ulažem maximalno što mogu ako ne i više u ovog psa,znam da će godinu i pol biti borba ali ostatak vremena će biti nešto divno

piškiti i kakati je naučio u 5 dana,već 3 dana nije to napravio u stanu,što mu objasnim shvati u roku 3 minute i većinu stvari prestane raditi i prezadovoljan sam sad kako se ponaša,..samo maziti paziti i bude on savršen
"Po zakonu, svaki je pas opasna stvar " stavi čovjek umjesto psa i dođe ti na isto

Znam da mi je prvi pas ali kad ne postoje riječi koliko volim pse i 100% sam siguran da ljudi prije kupovine psa se educiraju o tome što uzimaju možda nebih ni bilo opasnih pasmina okolo,razumijem i ljude koji su roditelji nije ugodno vidjeti stafforda odraslog,ali oni stvarno nisu takvi :S upoznao sam dosta ljudi koji ga imaju i niti jedan nije pokazao ni mrtivu agresive,dapače svi su razmaženi maximalno