View Single Post
Staro 29.07.2013., 15:28   #20
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
OK, istina da sam malo pristran i osobno zainteresiran, ali ako je proizvod A zamjena za prosizvod B onda bi u usporedbi osim proizvoda C, D, E, F, ... trebalabiti i usporedba sa predhodnikom, dakle B.
Imam vrhunski, da vrhunski mobitel, SONY Xperiu P i zanima me šta donosi njena "duhovna" zamjena kako ju je nazvao krešo. Osim što ima prevelik ekran, 4,6" umjesto dosadašnjih 4", i malo noviji hardware, dobije se što ?
Neću sada testirat svoj mob na isti način da vidim ... mislim da bi ubuduće u testiranje trebalo voditi i o tome riječ. Mislim Xperia P je još super mob i ne zanima me izmjena, ali me zanima samo kolko je bolja/lošija prinova ...
Povećavanje dijagonale ekrana je globalni trend, pa tako i sony radi onda.
Ekran nije prevelik, navikneš se (imam xperiu P, te imam i lg optimus G sa 4.7"), pa ti je poslije ovaj od 4" bezveze.
Proc SP xperie je prilično brži od P-ovog.
Zadnje, ali imho najvažnije, baterija je skoro duplo većeg kapaciteta, što je imho, najveći minus P-a, dakle samo bi mi to bio razlog za prelazak da imam samo jedan mob, tj samo P-a.