View Single Post
Staro 28.07.2013., 20:20   #3126
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Pozz svima, zadnjih par dana a možda i tjedan net me je počeo zezati. Prvo na sestrinom lapu YT je jako štekao točnije učitao bi 15 sek materijala i onda bum, stao s učitavanjem. Odem na svoj komp također isti simptomi ali ništa pretjerano, ponekad bi to lag-anje prestalo.

Krenem igrati mp lag tu i tamo se pojavi. Sve se to vuklo lagano do danas kada je učitavanje stranica, YT (bilo kakvi videi) i mp igre počele jako lag-ati. Naročito stranice se dugo učitavaju (~15 sek), YT je koliko toliko podnošljiv ali lag u igricama je moj bože. 25 sek sve normalno i onda ogromni lag i tako u krug.

Mislio sam možda maxtv i sestra s mobom zezaju ali sada probao bez maxtva i moba problemi isti. Malo mi je bilo čudno kada sam išao na speedtest site difoltni server za test mi je dao Bihač a inače mi da Zg. Ping mi je skočio na 105 ms. Nisam pametan što učiniti. Ruter(ST780) mi je uber vruć pa sam mislio postoji li mogućnost da je možda zbog toga sva ova zbrka ili jednostavno zovem szk? Pokušavam vidjeti da s moje strane možda nešto koči ali nemam ideja više. Brzina mi je ostala ista dl su u redu.

Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 28.07.2013. u 20:45.
Beetlejuice je offline   Reply With Quote