View Single Post
Staro 28.07.2013., 19:42   #3017
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
- da je u lolu imao cijeli fanbase koje se queueao i isto vrijeme na ranked te da je rageao na streamu u par gameova kad nije islo po njegovoj direktivi, da je bio bannan jer je igro samo ryzea i kad je bio counteran je trollo i rageao cijelu igru pa cak i quitao
Nije fanbase, nego par odabranih, jer strema kasni par sec obično.

Citiraj:
Autor Hellhound Pregled postova
Dakle gaming sprdacina ali ipak skupio dosta dobrotvorne love te je po meni ipak ok lik.
Zakljucak 2: Po mom misljenju moste srat jer na kraju who d fak am i, who d fak are you...
Al cinjenice u cinjenice.
Imaš pravo, pošto je Bill Gates uplatio koliko milijardi dolara za razvitak medicine i za djecu...može komotno zbrisati jednu cijelu države s Zemlje, jer ipak...skupio je najviše dobrotvorne love na svijetu pa je to po meni ok.

Daje on dobar dio zarade FOR DEM KIDZ, ali ono što radi nije prihvatljivo. Jer bi onda svi pro igrači to mogli raditi i onda samo trollati game. Dosta ljudi namjeron bana Ryze/Soraku baš zbog toga.

http://www.lolking.net/summoner/euw/21997679#ranked-stats
vidi Teemo npr?

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ma baš me briga što je dobrotvor, da uletim u game protiv njega i da mi njegovi likovi budu u team-u i quit-nu game da on pobjedi glavu bi mu skino kad bi se mogao teleportat pokraj njega.

E ovo.

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Kakva je fora sa challengerom, kada dođeš u Diamond I i dođeš do 100 bodova, šta se onda dogodi?

Moraš samo igrati, jer kada ti jednom MMR postane dovoljno dobar, a nekom u challengeru loš, onda upadneš u promo. Zato dosta njih kada dođe u Diamond 1 na 100 odluči pauzirati, jer vide da nema šanse da netko iz challengera izleti vani, pa onda radije chilliraju, i kada vide priliku krenu opet igrati ranked.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote