Situacija s Atheneom je ovakva(bar po meni) :
Sto se tice osobe je valjda ok jer se bavi tim dobrotvornim sranjima i dosta je love za to podigao. Takoder Athene je njegova 'internet persona' koja je navodno kak on kaze 'best gamer in the world' , za slucaj da to netko ne kuzi.

E sad gdje se neslazem s njim je kako je isao s tim gaming pristupom. Ono vidi se da lik nema skilla i da ga zapravo gaming ne zanima bas nego eto to je sad popularna mainstream stvar gdje se eto moze doc do popularnosti i skupit neka dobrotvorna lova, jer eto ljudi skuzili da ak imamo za igre i gaming konfe imamo i za dobrotvorne stvari, a ne zelimo ispast dubra pa dajemo i tak nas sisaju.

Dakle lik ima dobre namjere(put do pakla je poplocen dobrim namjerama) ali totalno ide krivim pristupom(po meni,al sta ja znam vis da mu ide

).
Svi ti gaming uspjesi su ono u 'sivoj zoni' : Wow je igro paladina

, Diablo su mu slali ljudi iteme i lovu, Lol je prakticki igrao s 5+ ljudi na svom timu...

Zakljucak: Lik nema veze s gamingom i koristi ga samo za dobrotvorne svrhe. I ako to pocmete tako gledati je ok lik. Ako gledate drugacije, zapitajte se dali vi uopce kuzite u cem je bit gaminga(ne da je to po sebi neka duhovno/filozofska stvar)
Sorry na offtopic al ono nek se razjasni stvar jednom zauvijek.