Citiraj:
Autor Drug Brko
aj ne trollaj. Po tome, Bayern i dalje ima butthurt iz Barcelone 1999 i trebalo bi im 1000 godina da zaborave ono.
pa koliko vidim, zaboravili su to već nakon 2 godine jer su 2001 digli klemponju.
|
1999., kao i 2010. i 2012. (ovo najviše) još uvijek bole, pogotovo kad uzmeš u obzir da su 1999. vodili od koje ono, 6. minute pa do 91.
a 2012. čelavac profula onaj penalček
popravili su to klempo 2001. i 2013., ali svejedno, kad gledaš da su bili u 10 finala, a imaju "
samo" 5 trofeja, a mogli su laganica imat 2 više da se nisu prerano opustili (1999.) i da su pametnije odigrali (2012.)
Citiraj:
Autor Drug Brko
Pošteno  kod mene klimče duva na 23 cijeli dan, ubija ovo vani. a u prizemlju sam 
|
malo je bilo zajeba kod izvedbe klime kod mene pa mi voda curi direkt u kantu u stan, pa nije baš najbolje ostaviti prek noći
a i ono, potkrovlje je potkrovlje
Citiraj:
Autor Drug Brko
Htio se "teamed up" sa tobom pa da me pokopate 
|
Iako sam fan, pokušavam biti koliko-toliko realan
Jest da im pobjeda u ovom ne bi donijela ništa posebno (s obzirom da su osvojili superkup već 5 puta), ali trofej je trofej
a jedan više u vitrinama nikad ne škodi

Iako, najviše me sad živcira tutnjanje po forumima / portalima kak Guardiola uništava Bayern i da je bilo loše što su dali Heynckesu otkaz
a ne razumiju da se Juppko oprostio od posla tj. nije dobio otkaz već je sam otišao (nije produljio ugovor)
a i to da je Pepinjo nov u Bayernu, ja nikad nisam očekivao od njega da u ovih 60 dana uspije upoznat svu ekipu i iskombinirat sve zajedno
pobogu, igrači mu kapaju cijelo vrijeme od kad je sjeo na klupu (nije bilo Gustava, Martineza, Dantea zbog kupa Konfederacija, Švajni, Götze su ozlijeđeni, neki su imali duži godišnji odmor - Robben, Mandžukić ako se ne varam) tak da ono
a mora čovjek i pokušat vrtjet pozicije
ja ću samo reć nek mu se da bar do kraja sezone pa nek onda krenu kritike, a ne nako jedne utakmice
Ni u Jupp u prvoj sezoni nije osvojio sve, bio je 2. u ligi, finalist kupa i finalist LP....