Citiraj:
Autor lolofuxy
@ms825
Malo si se zanesao. Gdje sam ja tebi ista popljuvao molim lijepo?
Samo sam ti rekao s kojim odabirom si mogao ustedjeti, a razliku u cijeni bi primjetio s odabirom jeftinije B85, H87 mbo koje su dovoljne za 4770s i jeftinijim hladnjakom samo je to tesko za shvatiiti ocito.
BMK na kaj si ti i zasto potrosio novac, kao sto kolega kaze prihvati kritiku i ne pjeni se bez razloga.
Imaj na umu da dajes istu lovu za H60 koji je dosta losiji izbor od navedene Noctue. Ak vec ides u Njemacku pogledaj si osim Noctue i Phanteksa, a ako stvarno neces oc-at onda gledaj CM 212+ Evo.
|
Jel covjek pitao koji proc kupiti, koju plocu kupiti , kako ustedjeti ili je pitao koji liquid kuler uzeti ? Ipak mislim da je ovo drugo pitao, ovo nije podforum konfiguracije nego haswell i sve vezano za njega.

nhf...
Citiraj:
Autor ms825
Ej ej ljudi cemu ovakve reakcije, niti sam koga htio napast niti uvrijedit ni nista tome slicno. Niti sam se zaneso ko sta neki kazu. Hvala na svim kritikama i prijedlozima. Ovo sve sta sam kupio kupio sam ispod cijene i zato sam uzo i takvu mbo i ostalo. Pozdrav i no hard feelings
|
Zaboravi dezurne dusebriznike kojih ima u svakoj temi i uzmi si h60 koji je definitivno bolji od stock kulera bez obzira sto neces klokati, nije lijepo za vidjeti 100c u nijedno slucaju tako da ce ti taj h60 defitivno sniziti temp.osobno bih uvijek isao na ta all in one vodena hladenja nego te mrge tipa d14 ili phantek jer je to komadina bakra i aluminija od 1+ kg koja hladi jednako kao jedan h7,80 ili 100