Ma igra nevrijedi mozganja u randomu vise, kao sto je kolega gore napisao, previse klinaca s gold tenkovima igra igru, desava mi se u svakoj drugoj partiji da iz mog tima Lowe ili T34 ili Type59 ili superPero zavrsi bitku s 0 dmg naneseno. A naravno da je obavezno 5-8 igraca da nepogode nikoga, eto i sam vozam Tigra(p) koliko stignem u igraonici, fascinantno kako randomi zavrsavaju. Gubimo vec dobivene partije, dobijamo ono sto je nemoguce za dobiti.
Igra je izgubila ono nesto sto je imala jos davnih dana, od 0.6. x patcha i ukidanja mape Komarin, barem mislim , po meni, sve otada ide u krivom smijeru. Tada se znalo tko i kako zna da igra igru, kad sam gledao ljude s E100 i Mausima kako se napucavaju na onome otocicu, a ja s IS samo sam mogao da sanjam kad cu da imam IS-7.
A ovo sad je cisto mucenje, udjes u partiju, brojis do 100 i ako ti je jos pola tima zivo imas sanse za pobjedu. Ali ni tada nema garancije.
A jako puno starih igraca prodaje acc, rjesavaju se dok jos mogu neke novce da izvuku.