Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.07.2013., 17:30   #6598
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Oke, nije mi jasno... Bez uvrede normalnim motoristima na forumu koji voze pametno, ali: dal ovi na prdilicama izgube mozak nakon što sjednu na taj motorić ili ga nemaju na prvom mjestu?

Jako volim pratit što se dešava u prometu i uvijek znam gdje su auti oko mene, stalno gledam u retrovizore i pazim na prestrojavanje uvijek uz provjeru mrtvog kuta koji me jako, jako rijetko iznenadi da je netko tamo jer ga pratim unaprijed dok mi se približava.

Lik na prdilici koja je valjda jedina na svijetu koja zapravo ne prdi mi se vozi u apsolutnom mrtvom kutu. Ovaj put sam čak dvaput mrtvi kut i nema nikog. Prestrojim se i evo ti motorista. Vozio mi se na lijevoj strani desne trake od mene iza C-stupa i niti jedan retrovizor ga nije hvatao, a bome ni moje oko radi stupa. U mrtvi kut se sakrije cijela dužina auta al ga svejedno hvataš od polovice haube na dalje kad pogledaš. A motorist je uzak. Pogotovo ovdje jer je bio blagi zavoj. Pa stvarno, kolko pametan moras bit da se tak vozis i ideš protiv autiju od tonu na više?? Sva sreća da se je barem vozio malo iza auta... Lik trubi i mase... A meni savjest čista. I nastavio se tako vozit kad me je peteko između dva auta i pokazao prigodni prst. xD

I još se vozi sa kratkim rukavima bez štitnika. Pa da se rasipa sa 70kmh gulili bi ga sa asfalta. Na otorini svakodnevno slažu lica takvim likovima.

e baš da se nadovežem na tebe. Isto bez uvrede svim pametnim i dobrim vozačima automobila na ovom forumu! vozim i ja prdavca jednog za do grada i nazad ali nisam jedan od onih budala koje ne hebu živu silu..
danas se ja vozim cestom cca. 60kmh i 100m ispred mene ima jedan izlaz iz hotela, i ja naravno pripremio se na sve moguće kad tip u audiu a4 (autozubak, sponzor atp-a u umagu, misli da je bog i batina) priča na telefon i izleti mi(nije me ni gledao ni ništa) i ja šta ću obje kočnice stiso do kraja i u suprotnu traku na što je on isto tako uletio u drugu.. kad nisam poludio, a on ništa onako hladno nastavi k'o da ništa nije bilo.. nakon toga gužva pred kružnim i ja pustim metar od auta ispred sebe i budala iza mene udari po gasu i ispred mene uleti sva sreća pa da sam ja gledao i zaustavio se na vrijeme, i naravno pričao je na telefon..
Toorop je offline   Reply With Quote