View Single Post
Staro 26.07.2013., 12:51   #1580
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa dobro ja ne koristim recimo napredno taj mob, ali baš ko mob-mob komunikacija, mejlovi, sms, vacap, surf, kamera... mobitel je san snova.

trajanje baterije uopće neću spominjat... 3 dana ni ne znam da ga imam.

ko primarni mob ga ne bi uzeo, ko sekundarni bi jedino njega uzeo.
Prebrzo mi reply-ate obojica
A gle, sjeti se buga sa prvim verzijama wp8 na uređajima, di si pisanjem određenih slova/znakova slao 3-4-5 sms-ova, bez obzira što si na ekranu imao napisano manje od 160 znakova. Isto glup i banalan fail, a spada u primarnu namjenu mobitela. whatsapp sam spomenuo x puta, trebalo im je 5-6 verzija i mrdanja po istom da bi proradile notifikacije i sam app kak treba. To meni nije onda san snova. A i trajanje baterije, ništa bolje i ništa gore od prosječnog mobitela sa androidom i jednakim kapacitetom baterije, dakle iole više korištenja = 1 dan.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Opet kažem, glavna konkurencija Microsoftu je Apple, a ne Android i na taj način su oboje eliminirali način da korisnik svojim pisanjem/brisanjem po file manageru naprave havariju.
Za sve ostalo, tu je SkyDrive koji i funkcionira kao cloud file manager.
A gle, obzirom da su naši provideri mobilnih usluga tako darežljivi sa podatkovnim paketima koji su najčešće do 1gb prometa, te je razina kvalitetnog 3g signala još uvijek prilično loša, taj skydrive feature je neiskoristiv ako si u pokretu i ovisiš o ovom gore nabrojanom, pogotovo ako se radi o nekim krupnijim stvarima, di se vrlo brzo ili potroši podatkovni promet (najčešće), ili se vrlo brzo zapuni taj ne prevelik prostor (recimo, sad koristim dropbox, otkad sam natrag na androidu, i za samo nepunih 2mj s ovim mobom, već sam skurio 2 gige storage space-a). Za godinu dana, napunit ću samo fotkama i videima sav free prostor i na dropboxu, skydriveu i na google drive-u. I što onda? Plaćati dodatni prostor ili brisat sa servisa i pohranjivat na ext hdd? Sorry, al ja se s našim tarifama i plaćama još uvijek ne vidim u takvom cloud funkcioniranju. Da ne spominjem, strpat 2-3 full hd filma gore (a imam na skydriveu recimo 7giga free, na dropboxu 4.25)...