View Single Post
Staro 26.07.2013., 11:57   #1570
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor seno Pregled postova
Jopis kao i moje blablabla i tvoje se sve svodi na "ja ovo, ja ono, ja to" rekao sam cast izuzetcima. Vecina android usera ima 2 widgeta (znam vecinu korisnika i 95% je takvih), neki ne znaju ni sta je to.
Potpis 1v@anu kupim WP8 uredjaj od 140E (placena Lumia 620), i da gledam droide i stekanja dok loadam mailove i malo cackam novosti ma jok jok.
A eto, tako možeš povuć i paralelu sa iphone userima, velika većina ih ima isključivo sa stavom da je to statusni simbol
A što se tiče štekanja, isto, vrlo zavisno o uređaju i verziji os-a.
Ili da se držimo teme, pa da spomenem recimo camera360 app na wp8, prva verzija, instalirana odmah po izlasku - mob se zagrijao kao da sam ga u vatru bacio, znači zauzeće proca maximala, baterija se ispraznila za manje od sat vremena; resuming bug sa whatsappom i viberom, znači slavna fluidnost os-a = 0 bodova, kad jedan takav app koji radi na androidu flawless, na wp8 mobu ima resuming koji traje i traje (kasnije je to ispravljeno uglavnom, ali koristit mob mjesecima i gledat u resuming svaki dan xxx puta nekom ko prilično koristi dotične aplikacije, zamisli predodžbu o 'najfluidnijem os-u'); a takvih appova ima malo more. Taj os je fluidan samo u skrolanju aplikacijama, i to dok se ne natrpa, poslije, 0 bodova. Meni je bitno kako kompletno radi u multitaskingu kojeg niti nema, kako izvršava aplikacije koje su mi svakodnevno potrebne, a tu em nit je fluidan, nit uopće postoje sve aplikacije koje trebam.