View Single Post
Staro 26.07.2013., 10:48   #637
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Pozz evo da se i ja uključim u temu naime Kineski mobitel s dual simom imam već sigurno 3 godine jedino što sam imao problema s njime jeste bila baterija to zapravo ni nije bio smartphone kopija iphonea 3 tj model je CETC i9 ako se ne varam. Radi još dan danas prve dvije baterije izdržale su svaka skoro pa godinu dana e sad imam ovu treću koja već drži i stvarno je dobra meni taj mobitel treba samo za pozive i poruke. Naručio sam tada još 3 komada ali ne takva nego neke kopije iphonea 4 isto dual sim jednome je nakon cca godinu dana otišao touch screen, a ostala dva neznam jer su bili za nekakve šogorove kolege i što mi je poslje rekao da su na objema otišli punjači pa ih više ne koriste. Ja sam svoj tada platio 500 kn preko LightInTheBox.com stranice došao DHL-om u Austriju nakon par dana platio nešto sitno porez uglavnom ukupno 500 kn.
Poslje sam šogoru kupio jedan smartphones pred jedno godinu i pol ili dvije od kineza veli da je bio ok baterija mu je u dual simu trajala dugo veli i do 5-6 dana a znam da on puno koristi mobitel za razgovor jedino se veli jako izgrebao ekran.
Sad sam potaknut vašom temom i ja zapeo za jedan kinez naime radi se o ovom modelu Mlais MX58 Air ili Pro, Air verzija je 180$ + 12 hk air post ili 20 DHL a Pro verzija košta 215 usd plus dostava isto ko i prvi. To sam našao ovdje chigon.en.alibaba.com
Prodavač mi kaže da su ove Air verzije prodali oko 350 komada samo na španjolski forum htcmania, vli da će uskoro imati i škladište u Europi (nisam pitao ali predpostavio sam u Španjolskoj, posto sam skužio da ih dila dosta nekome od tih forumaša na htcmania). Našao sam na needroom dobra je podrška što se tiče romova.
Ako odlučim kupiti i ostalo sve napišem review. Na htcmania forumu ima tema s preko 100 stranica kad je pročitam da vidim mane nedostatke ako ih ima
PS. ako netko želi Zopo mobitele iz Njemačke evo stranice piše da šalju iz Njemačke (znači nema carine) efox-shop.com a imaju i druge kineze nisam nešto proučavao previše!
eKICh je offline