Citiraj:
Autor Pupo
Da li se može naručit lap na rate preko neta, kakva je uopće procedura ak se uopće može?
tnx
|
Nisam kod njih kupovao nikad. Kaže 12 diners i 6 amex, online placanje. Ne znam kako utjece na cijenu.
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...ges&pages_id=3
A pitaj u ekupi jel mogu nabaviti, pošto je to msan roba. Nekak volim preko ekupi kupovati, imaju 12 rata amex i diners.
Na temu, danas bi mi trebao doći Lenovo Z500 sa i3 i GT740m, pa cu reci iz prve ruke da li je grafa puna verzija ili skresana. 3800kn kupljeno za frenda u Linksu na rate, 3800 kn sa 5% popusta na online kupnju. Mislim da je najbolji izbor za gamere ako se pokaže da je punih spec.a GT740. (128bit - 384 shadera.)
Edit: Grafa je 64 bitna sa 384 šejdera sa boostom. Lap je odličan, zvučnici su izvrsni za tu klasu. Dizajn je super, lagan, baterija piše do 6 sati. Proc brz. Zamjerke su na bateriju koja je integrirana unutar kučišta... i ništa se ne može nadograditi bez da se sve skida. Nešto kao aceri za 2000 kn, iako ovo ima samo par šarafa i djeluje puno kvalitetnije. Za nekog acera sto sam rastavljao trebalo je skinuti 24 šarafa...ovo je ipak malo bolje.
Da, i fora je sa tipkicom pored napajanje, naime treba se nju stisnuti za ulaz u bios ili boot opcije.