View Single Post
Staro 26.07.2013., 07:41   #2161
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Da li se može naručit lap na rate preko neta, kakva je uopće procedura ak se uopće može?

tnx
Nisam kod njih kupovao nikad. Kaže 12 diners i 6 amex, online placanje. Ne znam kako utjece na cijenu. http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...ges&pages_id=3

A pitaj u ekupi jel mogu nabaviti, pošto je to msan roba. Nekak volim preko ekupi kupovati, imaju 12 rata amex i diners.

Na temu, danas bi mi trebao doći Lenovo Z500 sa i3 i GT740m, pa cu reci iz prve ruke da li je grafa puna verzija ili skresana. 3800kn kupljeno za frenda u Linksu na rate, 3800 kn sa 5% popusta na online kupnju. Mislim da je najbolji izbor za gamere ako se pokaže da je punih spec.a GT740. (128bit - 384 shadera.)

Edit: Grafa je 64 bitna sa 384 šejdera sa boostom. Lap je odličan, zvučnici su izvrsni za tu klasu. Dizajn je super, lagan, baterija piše do 6 sati. Proc brz. Zamjerke su na bateriju koja je integrirana unutar kučišta... i ništa se ne može nadograditi bez da se sve skida. Nešto kao aceri za 2000 kn, iako ovo ima samo par šarafa i djeluje puno kvalitetnije. Za nekog acera sto sam rastavljao trebalo je skinuti 24 šarafa...ovo je ipak malo bolje.

Da, i fora je sa tipkicom pored napajanje, naime treba se nju stisnuti za ulaz u bios ili boot opcije.

Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 27.07.2013. u 17:56.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote