View Single Post
Staro 25.07.2013., 18:10   #2965
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ako je Vayne op zasto svi sakaju s njom?

Ne moze neki champ bit op jer neko zna s njim igrat.
Zato što je igraju svi , a likovi na nižim rejtinzima uopće ne iskorištavaju njezine prednosti... Igram npr. supporta sa vayne i lik samo kripa postavim wardove u oba dva busha i umjesto da iskoristi LIK JEDAN OD NAJJAČIH STUNOVA u igri kada zabiješ lika u zid i on bude sekundu gotovo "stuniran" lik kripa i ništa ne radi. Ne možeš mu i objasniti jer misli da je slabiji na početku od drugih likova ne znajući da njegov stun moj atack su pola kila...

Problem na većim rejtinzima što supportu baš protiv vayne nije nikako preporučljivo ići u bush zbog mogućnosti stuniranja i kasnije mu je jako teško umaći...

Po meni vayne je najjači ad i late game je prebrutalan ako se zna igrati... Uz to jako mu je teško umaći ko fizzu, ahri ili twisted fate samo ironije li ovo je ad carry , a ovi ostali su ap ...

Evo npr. ja sam imao jedan game zbog mog visokog MMR u kojem smo izgubili samo zbog protivničkog vayne-a koji je bio iz platinum 4 i lik je moga ad carry pripucavao tako uz zid i kasnije slijedi leona stun (uglavnom dobio sam zamislite minus 2 - pa sam se pitao da kada me ubaci u gejm sa stvarno iznad puno likovima da li je mogući i plus iako izgubiš?)... Grozan kombo. ŠTo je najgore liku objašnjavm kako to radi i uslijedila je priča sona with clarity pf... normalno moj skor daleko bolji od njegovog...
  Reply With Quote