View Single Post
Staro 25.07.2013., 12:47   #369
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Penryn Pregled postova
Za igranje naravno da ne, ali ako se baviš 3d modeliranjem onda se prije ili kasnije isplati. Uostalom, Haswell je ponajviše dobro uzeti zbog socketa, jer će Broadwell pasati na LGA1150, dok je LGA1155 odslužio svoje, nema više nadogradnji.
A jel i7-2600k i Z77 ploča vrijede 1500+ kn viška ako se sasvim solidno možeš igrat i na kakvom Phenomu od 500kn i ploči od 500kn?
Ako ćeš gledat realno, ako se troši za igranje sve je bacanje para, a pogotovo neki i7+z77..
Gle, šta će ti Fiat Punto, možete i Yužina otpeljat soldino do mora, jelda ?

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Soma kuna simte tamte. Ako je za posao ili nešto "korisno", hiljadarka se jako brzo vrati. Ako se radi o kućnim korisnicima. Njima ne treba niti jedan 2xxx, 3xxx, 4xxx series Intel procesor. Ako se radi o gamerima ili ekipi sa ovakvih foruma. Njima je najlakše procjeniti bang for buck i kupiti neš u tom rangu. Ja sam 2500K kupio uskoro će biti prije 2 godine. Zapravo je bio overkill tada, ali ga ne mislim mijenjati jer ne trebam. Čak razmišljam utopiti ga za nešto jeftinije jer se tak ne igram, a razmišljam preći na neku mitx konfu.
Pa ista situacija i kod mene. Kupio i7 2600K pred godinu dana, tu i tamo ga frknem na 4,4 kad igram. Nekad zaboravim i ostane na 1,6 i onda tako igram i negdje nema razlike Overkill totalni.
Zato ne vidim za takve stvari potrebu za i7 Hasfejlom, osim naravno, ako se ima viška para, pa ako je bal nek jebal
Brko je offline   Reply With Quote