25.07.2013., 11:21
|
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Autor Pap4300Jelly
Trebam pomoć! Imam prestigio pap4300. instalirao sam cloclworkMod recovery 6.0.1.2 i izbrisao data, cache i factory reset pokušao sam zipati novi jellybean 4.2 i mob mi je sve uredno instalirao. No kada upalim stoji samo početni zaslon Prestigio Pap 4300, i ništa, pokušao sam na sve moguće naćine vratiti recovery ali ne ide, neznam što da radim?? Ima li netko riješenje?
Pozdrav!
Imam prestigio pap4300, pokušao sam instalirati novi android JellyBean 4.2. Rootao sam mob, valjda, jer mi je pokazivalo da je rootan. Zatim sam instalirao clockworkmod 6. nešto i preko njega sam obrisao sve što je na mobu, data, cache, faktory reset je napravljen i formatirano je gotovo sve, osim SDcard u njemu i sd-text jer pokazuje error :/ Pokušao sam instalirati par verzija jelly bean-a od drugih uredjaja, instalacija je prošla uspješno no kad upalim mob stoji sam na početnom zaslonu i ne mrda :/ Neznam šta mu je pokušao sam i recovery ali ne prepoznaju datoteku, a preko nekih flash tool neće jer nema usb debbuging i komp ga ne prepoznaju, tj sam otvara njegov sd card internal! Ako itko zna netko riješenje ili od njega da mi da link za rom original bio bi mu zahvalan! 
|
Pozdrav dečki, imam identičan problem samo se radi o 4500t duo modelu i nakon rootanja odradio sam reparticioniranje i nakon toga isto ostane na početnom zaslonu i ne mrda..ostalo sve isto kao i kod ovog problema iznad. Šta da radim??
|
|
|