View Single Post
Staro 24.07.2013., 22:08   #3857
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ovi u Optimi su fakat debili.

1. Troje djelatnika mi kažu da mogu naručiti TEL+TV+INT 20Mbit bez problema, jer da oni mogu složiti individualan paket na zahtjev korisnika, jer da je svima u interesu da smo svi zadovoljni. Dali mi neku cijenu od cca 360 kn, ja reko može.
2. Kupim T-com liniju za 650 kn, nakon 24 dana mi ju instaliraju
3. Zovem Optimu danas i kažu mi da oni u ponudi nemaju INT i TV zajedno sa brzinom do 20 Mbit
4. Potrošim cca 2 sata, pa i pisanja mailova da kako sad to, ko je tu lud ko normalan, da bi na kraju rekli da mogu dobiti 10 Mbit + TV, iako sam u ovih 24 dana raskopao cijeli kvar da si dignem propusnost parice na 24 Mbit kako bi to sve lijepo radilo, očito za qurac
5. OK, nakon puno popizditisa, pristanem i zovem ih ponovo da hoću TV+Int 10 Mbit, frajer mi kaže za 7 dana će Vam na adresu stići ugovor a ja ga pitam, pošalji mi ga mailom, da bi on rekao, oni to ne mogu i ne rade tako.

WTF ?

Pitam ga koliko košta 10mbits + internet, veli 272 kn. 7 puta ga pitam jel to konačan iznos, on veli da. Ja ga pitam, ni lipe više neće biti na računu, on kaže da. Ja ga pitam ok, ima li još ikakvih troškova, instalacije itd... On veli, da, imate još mjesečno 11,52 kn za najam modem.

Mislim si, jesi retardiran ??? Pa minutu prije si 5 puta rekao da nema više ni lipe na računu. I ajde dobro, veli on, ali možete ga kupiti za 236 kn. Ja ga pitam, koji modem dolazi, odnosno kupujem. Veli on neznam, to znaju tehničari mogu vas spojit k njima. Ja ga pitam, dobro, šta ćeš me sad spojiti njima i onda ćeme oni opet tebi...

WTF !?!?

Veli on, pričekajte... Javi se nakon 2 minute i veli mi: Možete dobiti Iskru ili Iztel. Ja ga pitam, dobro, koji model, on veli Iskra i Iztel. Ja opet, dobro, koji model, on opet, ne znam, ali imate garanciju pa ako nešto neće biti u redu, dobiti ćete novi.

WTF ??!?! Tko te pitao za jamstvo, debilu, pitao sam te koji model dobijem ako ga kupim...

Ono, totalni popizditis sam danas dobio redom na sve te retarde koji rade na info telefonima.

Nazovem h1, kažem, ja bi najbrži internet i TV i koliko to košta, a curka mi krene recitirati koliko košta 2mbit flat + tel + internet... I tako u krug sa svima njima. Mislim si, jel sam ja retardiran ili samo živim u retardiranoj državi.

Sve u svemu, kako bi ubrzao svoj proces potpisivanja ugovora, olfo će me neki agent sutra nazvati da se nađe samnom da to potpišem, ono WTF ?!?!? Šta su ti ugovori tajna da ih ne možeš poslati mailom kao svi ostali normalni operateri...

A ovo troje što su mi rekli da mogu složiti individualan paket, ne otkaze njima, onima koji su ih zaposlili i stavili da rade prije nego su naučili sve pakete. Pa yebemu, ja znam više o njihovim paketima, sam ih pustim da ih slušam koje gluposti i nebuloze govore...

Isto tako, meni baba u Optimi objašnjava da ne mogu dobiti do 20 mbit radi tehničkih mogućnosti i jer oni to nemaju u paketu. I sad ja njoj moram objašnjavati da je upravo to što je rekla glupost, jer da ako mi parica ima propusnost 24Mbit, hoću da mi puste sve, pa makar dobio internet 15Mbits, a ona meni objašnjava da oni to nemogu jer da to nije fer prema korisniku. I onda meni tlak skoči i onda joj živcirajući objašnjavam da što nju i njih boli ona stvar ako ja hoću plaiti 1.000 kn to sve da mi ona može reći da to nije u redu. Pa sunce im kalajsano. Pa TV Samsung 46F6400 košta od dućana do dućana od 6.700 kn do 8.999 kn, pa što će mi ovi u Ronisu reći, e nemožemo Vam ga prodati jer ne bi bilo to uredu od nas da Vas tako pljačkamo.

WTF !??! Kamo ovo ide ?!

Oprostite, morao sam se ispuhati, a opet podijeliti samo djelić iskustva s Optimom.