Citiraj:
Autor Mad_Duke
Olabavi sinko. Kamera je među najboljim od svih Android flahshipova po noći te daje odlične rezultate kod video snimanja. Ono što meni treba 90% vremena. Za po danu je bzvz i gora od hrpe toga. To se zna. Nitko ne tvrdi suprotno.
Meni više smeta kaj ne koristi LED za fokus kak spada po noći prije okidanja (istina, izludilo bi onog kojeg slikaš, ali opcija bi bila oke). Isto vrijedi za exposure setting.
Zapravo, najviše me živcira kod tih kamera (svih) kaj nemreš fotkati u RAW-u. Pomoglo bi dosta. Jest, smanjilo bi burst rate, ali to mi nije toliko važno.
Ja sam primjetio po danu samo. Po noći mi je super. Iako, po danu ako fotkam nešto (ala krajolik) još od S2 fotkam u HDR-u (ali program da mi baš okine tri fotke) jer svi imaju katastrofalan range pa kasnije ove kad imam vremena ih samo fjuzam. Ne volim nerealan izgled, nego samo da mi povrati detalje u sjenama, te da mi nebo ne bude spaljeno.
|
Hm, RAW sa 32 GB - android - sense - apps? I to sa ovakvom kamerom, ne hvala. Video je OK. Nista spektakularno, ni losiji ni bolji od S4. Rucno fokusiranje tijekom video snimanja je koma, bolje ne diraj. Sto se nocne fotografije tice, daje svijelije rezultate od konkurencije (i bolje dok gledas na ekranu mobitela), al kad vec kazes da ne volis nerealan izgled (pogotovo boje) onda te to ne bi trebalo zadovoljiti.
Ja sam se pomirio da moram kupiti i nekog dobrog kompakta prije nego sam narucio One.