View Single Post
Staro 24.07.2013., 15:38   #3000
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor zhaccc Pregled postova
Ja sam citao reviewe 3 tjedna prije odluke za kupnju mobitela. Cak sam i procitao rewiev od 10 stranica za HTC one kameru. Svugdje gdje sam citao o kameri pisalo je da ako bas ciljate na visu kvalitetu kamere da se gleda ili xperia z i li s4, da kamera bas nije bajna za jedan flagship (that being said, ja sam sa kamerom potpuno zadovoljan). Ti si ocito nisi nimalo informirao i kupio si mob i sad tu kukas po forumu. Sam si si kriv kolega...

Potpisujem. Iako je meni i preko dana OK.
Ma nek si ti citao 3 tjedna.
Ja sam, vidis, prije kupovine oba isprobao i svjesno sam kupio onoga sa losijom kamerom. Jedino sto nisam skuzio da se Blinkfeed ne moze ukloniti jer nisam htio na tudjem mobitelu micati i stavljati widgete. I da opet kupujem, opet bi kupio ovog sa losijom kamerom.

To sto je vama dvojici kamera OK, koja je losija nego na 10 godina starim Nokijama (imam N95 jos uvijek i lako mi je usporediti da 4 supermultiturboultra pixela na One daje losiju fotografiju od 5Mpix na N95 i puno losiju od 3 godine stare Xperie) je odraz neobjektivnosti uzrokovan ogromnim novcima koje ste platili za mobitel.

Ja bi sad doplatio jos 100€ samo da mi je kamera ko na S4 jer ovako moram stalno tegliti fotoaparat sa sobom ako zelim ista slikati sto cu koristiti van mobitela. Kamera na S4 je dostojna zamjena za kompaktni fotoaparat.

A sad se vas dvojica zagrlite i pjevajte kako vam je kamera na vasem skupom mobitelu super, mozda vam se i ja pridruzim, bit ce mi lakse
skitnica je offline