Citiraj:
Autor skitnica
Blago tebi.
Ja sam svakim danom sve nezadovoljniji. Zasto HTC propada? U flagship mobitel staviti ovakvu kameru???? Ultrapixel??? Ovo je tri puta gore od 5mpix kamere sa Nokije stare 10 godina.
Imam One tek 2-3 dana i vec razmisljam kako bi ga se rijesio.
|
Ja sam citao reviewe 3 tjedna prije odluke za kupnju mobitela. Cak sam i procitao rewiev od 10 stranica za HTC one kameru. Svugdje gdje sam citao o kameri pisalo je da ako bas ciljate na visu kvalitetu kamere da se gleda ili xperia z i li s4, da kamera bas nije bajna za jedan flagship (that being said, ja sam sa kamerom potpuno zadovoljan). Ti si ocito nisi nimalo informirao i kupio si mob i sad tu kukas po forumu. Sam si si kriv kolega...
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Meni je kamera odlična. 90% vremena ju koristim navečer i stvarno sam prezadovoljan. Preko dana je meh, odradi posao i niš više. Čak i slow-motion u mrklom mraku radi u 96 framea bez pol beda uz samo LED-icu na mobitelu. Svaka čast. Video je općenito odličan. Najbolji spoj jednog i drugog bi bio da su stavili veći senzora sa svim ovim opcijama i da ima 8 mpxa. Nadam se da će idući flagship za koju godinu imati tak nešto sa 1080P @ 60, te 720P @ 120.
|
Potpisujem. Iako je meni i preko dana OK.