24.07.2013., 11:00
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor Guls
Ja se isto mučim u Silver 1 i točno znam zašto. I sam sam si kriv.
Naime, obično budem prvi u que picks&bans. Odradim to i u međuvremenu se dogovaramo za role. I sad, kako to uvijek biva, nađe se jedan ili dvoje koji moraju igrati mid ili adc. Treći obično onda ragea top top top i svi bi nešto kao feedali ili afk ako ne dobiju željenu poziciju. Ja kao razuman čovjek, smirujem situaciju, objašnjavam da imam sve champove, neka uzmu u obzir trade, ja ću pickati lane koji ostane, nije problem... i tako ja uvijek nekako dobijem supporta, u boljim slučajevima se izborim za jungle, i jednostavno s te dve role ti ćeš vrlo teško/nikako kerijati game. Nisi u poziciji ni zbog snage ni zbog builda. Znači prvi pick, najbolji igrač u timu (bar po statistici) i onda dobijem rolu kojom najmanje mogu utjecati na gejm. Ponekad se pitam čemu uopće wardam kad nitko ne izvlači korist iz toga. Ili čemu idem na gank kad unaprijed znam da će to biti fail jer me nitko neće ispratiti... i tako se vrtim u krug umjesto da uletim u que, velim svima hebo vam pas mater, pichka vam gnojna usrana, meni mid ili top i hebite se u tri qurca ušljiva. Mislim da bi onda bilo pitanje dana kada bi ušao u Gold...
Btw danas je Go4Lol... idemo trolati diamonde 
|
Support itekako može iskerijati game... Problem je što ljudi uvijek isti BUILD prave i to ne vrijedi meni objašnjavati ... ISTO I JUNGLE MOŽE carryijati game...
|
|
|