Citiraj:
Autor X-Plosiv
Popizdim nekada s promo
treći put da sam u promo
izgubim promo
winam slijedeću
vratim se u promo
http://i.imgur.com/QBzsAqh.jpg
a timovi
EDIT:
Najbolja komunikacija ikada brijem, pullao sam odmah blue njihov, uzeli ga, uzeo nunu naš blue dok sam ja wardao naš red, onda ubili j4 na našem redu, pa dao double tristani
završio 1/7/22 ...umirali kasnije kada je bilo potrebno da umre 1-2 za ace..ne znam kada sam dobio ovakav tim, pošto sami bez upotrebe ultija nismo mogli napraviti dmg 
|
Joj evo da se i ja javim , u silver 1 se mačujem, ali ono što me je zasmetalo u dvije partije (kako ste mi objasnili zbog pozitivnog skora igram većinom sa igračima sa puno većim ratingom - 1500 - 1900...) je kada dobijem platinum 5 lika koji namjerno trolla - da bi si smanjio neki tamo skor... Molim da igra ,a on se sprda.
Pitam se kako meni mogu dopasti takvi likovi i ZAŠTO se izgleda ne može ako se igra ispasti iz npr. divizije tj. golda ili platinuma... (ili se može...)To je vrlo nepošteno , a dogodilo mi se 2 puta da su likovi trolali i bilo ih je briga za partiju
Igra je u tom pogledu bodovanja posve pogrešno POSTAVLJENA ... Ovako ispada kada se jednom dohvatiš golda , platinuma tamo uglavnom i ostaješ ili ideš još gore ako si dobar...
I kakav JE BIO GALIO LOŠ

... kako kažu ovdje...