View Single Post
Staro 24.07.2013., 09:14   #4515
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor vlovrec Pregled postova
Koji ROM staviti, najvažnije mi je da ne ubije memoriju i bateriju (pošto nije viiše u punoj snazi da izdrži barem dan-dan i pol)
Probao sam ih nekoliko, ali ili mi se baterija brzo prazni ili mi dok sfali memorije
gasi app za SMS i ne dobivam poruku (poruku ne dobijem, a izvješće da sam primio ode...)
Inače imam dojam da s tim mobom nije nešt dobro s memorijom.
Imam instalirano samo par programa još k tome link2sd i svako malo ostajem bez memorije. Jedina zahtjevnija app je endomondo i dok je taj upaljen SMS poruke se redovito gube...
Ono, ko da pojede svu slobodnu memoriju. Trenutno prikazuje da je slobodno 43mb za aplikacije i 52 RAM-a. Jel moguće da endomondo pojede 30-40mb?
Dal da probam s nekim programom za upravljanje ramom? probao sam par kom, ali nemaju uglavnom opcije da lockam app u memoriju. Na prošlom romu sam imao tu opciju, ali on je pojeo batt za pol dana, dok je na ovom nema...
Inače trenutno je gore "SUPER 2.3.6 bx gongy", dok je prije bio mislim fundovski 2.3.7...

hvala
Napravi si swap particiju. Ja sam isto imao problema sa RAMom i nedolaženje poruka no swap particija je to riješila. Mora ti ROM podržavat tu opciju. Ja imam neku varijantu 2.3.5 stock roma koji je malo prerađen(klarosu il klurosu tako nešto) koji podržava swap i l2sd radi kako treba. Baterija je pristojna.
bg_4_l je offline   Reply With Quote