Citiraj:
Autor Mad_Duke
Dosta kenjkanja. u 99% slučajeva ćeš nešto kupljeno ovdje dobiti prije nego ako to isto moraš slati u Kinu. Također. Svatko tko je bar malo više surađivao sa dalekim istokom zna da je support u dosta slučaja nikakav. Zašto? Zato jer često prodaju proizvod toliko jeftino da ih boli briga / nemaju vremena za jednog dripca jer im nije prioritet. Da li je tako uvijek. Naravno da nije. Jedini savjet koji imam je uplatiti 10 eura na Skype i zivkati ih (ako su oni neš zaje).
|
Pa ako ćemo baš cjepidlačiti, NE, nije istina, neću dobiti prije nego iz Kine osim ako pošta zariba. Osim ako si baš nisam jako dobar s gazdom dućana kao što je slučaj s Futurom. Sad ga ti malo kenjkaš. Btw iz Kine naručujemo od prošlog ljeta skoro svakodnevno (imamo paypal preko firme) i samo jednom smo dobili falš uređaj i to kada smo naručili baterijsku svjetiljku. I kada gps na jednom uređaju nije radio. I u jednom i u drugom slučaju nitko nije radio problem. Zapakiraj, šalji i kroz par tjedana dobiješ novi uređaj nazad. Ne znam odakle tebi informacije da su oni problematični? Mislim to govoriš na temelju nekakvih citata na internetu ili? Jer mi problema NIKAD nismo imali. Ali nikad. Znači ne
kenjkam, nego govorim iz iskustva, a ne napamet. Btw budem tražio popis kupnji preko paypala pa da vidiš da ne izmišljam nego govorim istinu.
Kenjkam, čuj ti njega....