Citiraj:
Autor Drug Brko
Nije isto slati mob u ZG ili ga odnijeti u ZG na RMA ili ga slati u kinu i razgovarati sa nekime kome je google translator izvor engleskog jezika.
|
Can't agree. Kupio Sabertooth matičnu ploču u Linksu, novu, dođem doma, ugradim, ne radi. Vraćam nazad na reklamaciju, pitam jel može zamjena, vele nemre. Reko dobro, onda na servis. Čekao sam dva mjeseca da dođe sa servisa, s tim da sam često zvao jer su moja očekivanja bila sasvim drugačija. Puno svađe, puno živaca, puno gluposti i prijetnji, a na kraju sa servisa dobijem matičnu koja je OPET neispravna.
Nadalje, kupio sam SE T28s (tko se sjeća?) i nakon dva dana korištenja krepa. Dam u servis, a oni vele da je greška uzrokovana vodom i ne može ući u garanciju. Reko wtf, zovem SE, oni vele ako servis tako veli onda bad luck. Ostao bez soma i pol kuna ondašnjih.
Mogao bi ovako cijeli dan, samo hoću dokazati kako su Kinezi
1. puno više helpful nego naša domaća gamad kojoj actually možeš doći na vrata, ali ne možeš ništa postići
2. možda kiksaju, ali čini mi se da brzo šalju zamjensku robu nazad i to prilično skrušeno
3. jeftini su
Mislim, sve 5, i dalje je prisutan taj neki osjećaj sigurnosti kad kupujem doma, ali taj osjećaj polako blijedi jer znam kakav je naš mentalitet i kakva su mi iskustva bila...