Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.07.2013., 00:11   #6572
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Meni se bas dopadaju 2008, Captur i sl. auti. Po meni idealna vozila za grad, skoro pa savrsena. Bolja preglednost nego u minija ili kompakta, velki retrovizori, povisenost i sve prednosti toga. Lagano uparkiravanje, jahanje po rinzolima i blazi terenski izleti zbog povisenosti. Svi su gutaci rupa a lezeci policajce ne dozivljavaju previse. Performanse su im u gradu iste ko i kod normalnih, mozda malo slabije na otvorenoj cesti zbog aerodinamike itd. Ugl meni se to cini kao idealan auto za grad.
Ovim vecima nebi oprostio nedostatak 4x4 pogona i ne mogu im oprostit nerealno visoke cijene. Ispod 200 tisuca prakticki nema nist, sa 4x4 i postenim motorom i 250. Kaj je puno, puno je. Duster je iznimka i on ima postenu cijenu o stavrno odlcine terenske sposobnosti ali unutrasnjost je po meni koma i nije na cesti na razini ostalih ali sasvim ok za nekog tko zna kakav auto vozi. Diesel je obavezan jer benzinci ne idu s mjesta, narocito ak je 4x4 jer onda dobije jos stotinjak kg. Probal sam benzinca i stvarno djeluje preslabo cak i meni kaj ne fremam to previse.
MAGARAC je offline   Reply With Quote