Tema: Pojačalo
View Single Post
Staro 04.07.2005., 14:19   #30
Jango Fett
Premium

Jango Fett's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by syss
ma ako ću ić na lcd, onda bum ziher uzeo skupljeg denona, spojio prek dvi-a, dignuo progressive i da vidiš kako može izgledat meksička sapunjara

čuo sam već iz par izvora da je denon odličan transport, tako da vjeurjem kak nemrem fulat + ništa me ne košta (osim 2k kn) da poslije bubnem dac.

ma mislim kako koji sony, ali možeš mislit o kojem modelu je tu riječ (mislim da je to entry 5.1 receiver od prije 4-5 godina)... uglavnom kaos od zvuka.

evo napokon sam uđiđio tonca u hifi stalažu pa se malo mago igrat sa razmještajem zvučnika - pa-pa a klasa

eto sad idem napravit diy kimber pbj-a i neki strujni kabel jerbo je ovaj komp sivi ugly like hell + volim plest te žice

Novi jeftini Denon DVD playeri mi nisu izgledali baš uvjerljivo (lijepo kućište, ali lagano kao da je od kartona!) - što ni ne čudi s obzirom na to da se proizvode u Shang Lingu...
No to je potpuno druga priča sa skupljim modelima... ja bih osobno išao na model 1400 (SACD/DVD-A) pa riješio transport jednom za svagda... na koji si model ti mislio?

A lijepo je to što pleteš kablovinje - ja nemam živaca za te stvari... ali zato i neću biti nagrađen uspjehom kao što ćeš vjerojatno ti...

Nema kabla do DIY kabla!

BTW zašto "pa pa A-klasa"?
Jango Fett je offline   Reply With Quote